Donatie Esoterra


Donatie Esoterra

We zijn blij verrast dat massage opleidingsinstituut Esoterra uit Bilthoven ons heeft benaderd. Het massage-instituut was op zoek naar een goed doel. De eerstejaars massage studenten hebben namelijk op 18 juni een massagedag georganiseerd. Zij geven dan massages aan een kring van familie, vrienden en bekenden. Voor de massages vragen zij een bijdrage van de klanten. De dagopbrengst wordt vervolgens geschonken aan een goed doel. Zij waren op zoek gegaan naar een bestemming, die past bij hun vakgebied. Zo zijn zij gestuit op onze stichting Massage voor de Zorg. Hoe mooi is dat!
Esoterra vindt dat wij mooie verbindingen maken met onze projecten voor kwetsbaren mensen. De kracht en werking van massage komt daarin helemaal tot haar recht!

Wij zijn heel blij met deze samenwerking en kunnen de donatie geweldig gebruiken. Hiermee kunnen wij vast veel mensen weer een moment van geluk en ontspanning bezorgen.
Op deze bijzondere dag laat het bestuur ook even haar gezicht zien. Wij willen daar graag bij zijn en onze waardering laten blijken. Natuurlijk gaat dit ook mooie plaatjes opleveren. We maken gelijk maar van de gelegenheid gebruik om van een massage te genieten en mee te helpen met de donatie.
Van deze dag zullen wij later verslag doen en natuurlijk het uiteindelijke resultaat met jullie delen.

We merken ook weer door deze actie, dat we goed vindbaar zijn, ook van buiten de regio Haarlem. Dat is een mooie opsteker, want dat geeft steeds meer mogelijkheden.

Laatste updates


Bijdrage massageactie van Esoterra enorm!

13 juli 2022
Fantastisch! Wat hebben de eerstejaars masseurs van Esoterra het geweldig gedaan. Hun fijne m…

Hartverwarmende vrijwilligersmiddag

5 juli 2022
Informatie inspiratie uitwisseling Wat fijn dat er op 2 juli een moment was om elkaar te ontm…

Donatie Esoterra

14 juni 2022
We zijn blij verrast dat massage opleidingsinstituut Esoterra uit Bilthoven ons heeft benade…


online concept © hosting aangeboden door
CAPREA MEDIA