PREMIUM PARTNER

sponsorpakket Massage voor de Zorg

U verbindt zich aan de stichting en haar missie vanuit betrokkenheid en u wil dit via Public Relations kenbaar maken. Uw maatschappelijke betrokkenheid is daardoor zichtbaar en betekent een meerwaarde voor uw onderneming.

U gaat een overeenkomst aan voor de lange termijn met een donatie van minimaal €175,- per maand of een bedrag van €1800,- ineens voor een jaar.

De stichting plaatst uw logo op de site, gedurende de periode van sponsoring. Uw logo tonen wij op onze banners bij evenementen. Wij melden 4 keer per jaar gedurende de partnership (indien gewenst) op social media, de naam van uw bedrijf en het bedrag dat de stichting van u mag ontvangen. Eenmalig is er de mogelijkheid van een interview of impressie samen met u over de samenwerking. Dit plaatsen wij op de website en LinkedIn pagina van de stichting. In overleg kan informatie over  de samenwerking en teksten van de stichting opgenomen worden in PR materiaal, zoals flyers, certificaten, beeldmateriaal en op uw website. Wij houden u verder op de hoogte van activiteiten, via nieuwsbrieven en jaarverslag. Zodoende creëert u het beste maatschappelijke resultaat alsmede de hoogst mogelijke exposure voor uw onderneming.  U krijgt verder de mogelijkheid om twee keer per sponsorjaar, gebruik te maken van een kortingsactie van 20 % korting op het tarief van stoelmassage voor u en uw personeel.

Het Massage voor de Zorg Premium Partner Package

Branding Plus+

De stichting plaatst uw logo op de site, gedurende de periode van sponsoring. Uw logo tonen wij op onze banners bij evenementen. Wij melden 4 keer per jaar gedurende de partnership (indien gewenst) op social media, de naam van uw bedrijf en het bedrag dat de stichting van u mag ontvangen. Eenmalig is er de mogelijkheid van een interview of impressie samen met u over de samenwerking. Dit plaatsen wij op de website en LinkedIn pagina van de stichting. In overleg kan informatie over  de samenwerking en teksten van de stichting opgenomen worden in PR materiaal, zoals flyers, certificaten, beeldmateriaal en op uw website.

Massages voor uw personeel

U krijgt de mogelijkheid om twee keer per sponsorjaar gebruik te maken van een kortingsactie van 20% korting op het tarief van stoelmassage voor u en uw personeel.

Betrokken en up-to-date

Wij houden u op de hoogte van activiteiten, via nieuwsbrieven en jaarverslag.

Premium Partner

Inhoud sponsorpakket Brons Zilver Goud Premium Partner
Uw (bedrijfs)naam op onze website
Uw logo op onze website
Social Media posts

1

1

2

4

Updates via nieuwsbrieven
Jaarverslag
Uw logo op onze banners tijdens evenementen
Interview/impressie over uw samenwerking met MvdZ
Gebruik logo MvdZ in uw (bedrijfs)uitingen
Eenmalige korting stoelmassages voor het personeel

15%

Twee keer korting stoelmassages voor het personeel

20%


online concept © hosting aangeboden door
CAPREA MEDIA