Hulp bedrijven cruciaal voor oprichting stichting!

De stichting Massage voor de Zorg is opgericht in de periode dat het coronavirus de maatschappij ontwrichtte. Eric Both kreeg het idee om zorgpersoneel te belonen voor hun enorme inzet in moeilijke omstandigheden.

Die waardering wil hij voelbaar maken in de vorm van een massage voor de periode na deze crisis. Daar waar het hart van Eric altijd al vol van is gebruikt hij nu in dit prachtige initiatief. Hij gelooft dat het initiatief haalbaar is. Maar in je eentje krijg je dat niet voor elkaar. En zo werd het idee gelanceerd in de verschillende netwerken. Er was hulp nodig van andere ondernemers. Deze ondernemers die hun expertise wilden inzetten voor dit mooie initiatief.

Het was prachtig om te ervaren dat die hulp spontaan en volledig kosteloos werd aangeboden. Dit alles heeft in drie maanden geleid tot een prachtig resultaat. Er staat een stevige constructie in de vorm van een stichting. Een stichting die massages voor kwetsbare mensen en hun begeleiders gaat geven. De ondernemers die hebben geholpen zetten we graag even in het zonnetje!

Caprea Media heeft een prachtige website gemaakt en hebben dat met veel enthousiasme gedaan. Wij zijn blij met het resultaat!

Jiska Hoekstra van www.mirdita.nl heeft voor het ontwerp van ons mooie logo en pamflet gezorgd.

Notaris Yvette Beumer van www.notarisyvettebeumer.nl zorgde voor het kosteloos oprichten van de stichting.

Manon Juliette van www.manonjuliette.com heeft gezorgd voor de waardevolle ondersteuning en adviezen in de aanloopfase.

Malou Hoogeveen, virtueel assistent van va-nextstep.nl voor de support en inspiratie op het gebied van social media.

Allemaal hartelijk dank daarvoor!

Deel ons verhaal:

online concept © hosting aangeboden door
CAPREA MEDIA