Jouw gift is onze brandstof!


Jouw gift is onze brandstof!

De Stichting Massage voor de Zorg kan jouw hulp goed gebruiken. Met jouw donatie kunnen wij prachtige massage initiatieven uitrollen. Voor ondernemers hebben we ruime keuzes voor een Donatiepakket. Wij zetten de donaties in voor mensen waarmee verbaal communiceren (bijna) niet mogelijk is. Mensen die weinig persoonlijke en fysieke aandacht krijgen hebben het bijzonder zwaar. Zij zijn meestal eenzaam en voelen zich buitengesloten van de samenleving. Met een liefdevolle massage geven wij het signaal, dat zij er zeker toe doen! Wij doen dat bijvoorbeeld in zorginstellingen, in Hospices en andere instellingen. Wij willen dat ook in samenwerking met Gemeenten realiseren in thuissituaties.

Ook hebben wij aandacht voor begeleiders. Mantelzorgers en zorgpersoneel doen enorm hun best. Wij vinden dat zij ook onze waardering verdienen. Incidenteel organiseren wij daarom massage-events.

Onze ambitie is groot, want wij willen een landelijk netwerk realiseren. Stel je voor, dat in heel Nederland, deze mooie massagevorm wordt toegepast! Particulieren en ondernemers, uw eenmalige of periodieke gift is enorm welkom!

Laatste updates


Bijdrage massageactie van Esoterra enorm!

13 juli 2022
Fantastisch! Wat hebben de eerstejaars masseurs van Esoterra het geweldig gedaan. Hun fijne m…

Hartverwarmende vrijwilligersmiddag

5 juli 2022
Informatie inspiratie uitwisseling Wat fijn dat er op 2 juli een moment was om elkaar te ontm…

Donatie Esoterra

14 juni 2022
We zijn blij verrast dat massage opleidingsinstituut Esoterra uit Bilthoven ons heeft benade…


online concept © hosting aangeboden door
CAPREA MEDIA