Massage Ouderenproject in nieuw jasje


Massage Ouderenproject in nieuw jasje

Massageproject voelbare aandacht voor ouderen

Het initiatief Massage voor Ouderen van Massage- en coaching praktijk Both Hands krijgt een plek bij ons in de stichting. Zoals gezegd is er dus sprake van een nieuw jasje. Met de stichting gaan wij dit project verder faciliteren. Wij denken dat wij hierdoor het project meer body kunnen geven. Ten eerste door het investeren in zichtbaarheid, ten tweede in samenwerking met andere partijen en ten derde in het aantrekken van fondsen en sponsoren.

Wij hebben de ambitie om een stevig netwerk te creëren met uiteindelijk een landelijke dekking. Hoe mooi is het niet, als ouderen in zorginstellingen in heel Nederland mogen rekenen op persoonlijke aandacht middels massage! Wij starten in de regio en maken daarbij gebruik van het bestaande netwerk van Both Hands. In deze samenwerking gaan wij elkaar versterken! Wij zien het beeld voor ons, waarin alle zorginstellingen in de regio gebruik maken van de masseurs van Stichting Massage voor de Zorg. Het huidige massageteam bestaat inmiddels uit ongeveer 45 masseurs.

Wij werken samen met Both Hands met betrekking tot scholing. Als je blij wordt van dit project en je graag mee wil doen, dan ben je van harte welkom. Als massage nieuw voor je is en je wilt het graag leren, dan kan je een workshop volgen bij Both Hands. Deze is voldoende om deel uit te kunnen maken van het massageteam. De workshop wordt ongeveer 1 x per maand georganiseerd. Informatie over de workshop is te vinden op de website van Both Hands Workshop Handmassage

Laatste updates


Bijdrage massageactie van Esoterra enorm!

13 juli 2022
Fantastisch! Wat hebben de eerstejaars masseurs van Esoterra het geweldig gedaan. Hun fijne m…

Hartverwarmende vrijwilligersmiddag

5 juli 2022
Informatie inspiratie uitwisseling Wat fijn dat er op 2 juli een moment was om elkaar te ontm…

Donatie Esoterra

14 juni 2022
We zijn blij verrast dat massage opleidingsinstituut Esoterra uit Bilthoven ons heeft benade…


online concept © hosting aangeboden door
CAPREA MEDIA