Vrijwilligersmiddag op 2 juli


Vrijwilligersmiddag op 2 juli

Wat is er veel gedaan het afgelopen jaar! Met name door alle masseurs die mooie massages hebben gegeven aan zorgpersoneel. Jullie hebben in de praktijk zelf kunnen meemaken, wat een fijne massage doet. Er is veel verrassing, blijdschap en ontspanning door ons gebracht.

Op 2 juli van 13.30 tot 17.00 is er een middag speciaal voor jullie en voor de mensen die nog niet in de gelegenheid waren om mee te doen. De masseurs die eerder al actief waren in het project Oudercare van Both Hands zijn natuurlijk ook van harte welkom. Het project Oudercare gaat immers haar plek vinden bij de stichting Massage voor de Zorg. Dus ook als je nog niet actief bent geweest, om welke reden dan ook wij hopen dat je erbij bent. We willen graag onze plannen met jullie delen op deze middag en zijn benieuwd naar jullie inbreng.

We hebben een mooi programma gemaakt. We brengen jullie dus op de hoogte van de nieuwe plannen. Er is een fotomoment, natuurlijk! Hoe leuk zou het zijn om met zijn allen een teamfoto te maken. Een mooie eyecatcher voor op de site en social media! We vinden het gezien onze plannen ook fijn dat we iemand hebben gevonden die zorgt voor inspiratie. Een mooie lezing met de titel “De Kracht van Contact bij Dementie ” door Annoeska van der Struif. Annoeska heeft een persoonlijk boek geschreven over het proces met haar moeder genaamd “Dementie, ik zie mams” Daarna is er nog gelegenheid voor oefenen, kennismaken en tijd voor een borrel.

Laatste updates


Bijdrage massageactie van Esoterra enorm!

13 juli 2022
Fantastisch! Wat hebben de eerstejaars masseurs van Esoterra het geweldig gedaan. Hun fijne m…

Hartverwarmende vrijwilligersmiddag

5 juli 2022
Informatie inspiratie uitwisseling Wat fijn dat er op 2 juli een moment was om elkaar te ontm…

Donatie Esoterra

14 juni 2022
We zijn blij verrast dat massage opleidingsinstituut Esoterra uit Bilthoven ons heeft benade…


online concept © hosting aangeboden door
CAPREA MEDIA